Head nieuw
 

    Home

    Meta Therapy -
      Anti Ageing

    Behandelingen

    Pigmentvlekken/
     couperose/
     steelwratjes

    Rimpelcorrecties

    Hotstone Massage

    Afslankcabine

    Dieetvoeding

    Produkten

    Acties

    Plattegrond

    Info

facebook

Panchita van Zon
   
   Bezoek ook:

   www.rimpelloos.nl

   www.carecosmetics.nl

meta head

Dermatude Meta Therapy: The Facelift alternative

De nieuwste methode  voor:

 • Huidverbetering
 • Huidverjonging
 • Hydratatie
 • Herstel

Het huidverouderingsproces kan aanzienlijk vertraagd worden en de verouderingskenmerken kunnen zelfs zichtbaar verminderd worden. Op de eerste plaats moet het natuurlijke proces van de huid van binnenuit gestimuleerd en geactiveerd worden, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Daarnaast moeten de tekorten aangevuld worden van buitenaf met actieve ingrediënten.

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

meta2

Meta Therapy behoort tot de categorie diepgaande behandelingen en combineert alle voordelen van verschillende behandelmethodes in 1 techniek. Het aanvullende voordeel is, dat naast het inbrengen van actieve werkstoffen tevens het natuurlijke celregeneratie proces van de huid wordt geactiveerd. De volledige huid wordt pijnloos behandeld met 18 micronaaldjes die met een snelheid van gemiddeld 100x per seconde op en neer gaan en daarmee geen enkel deel van uw huid overslaan. Dankzij de zeer nauwkeurige diepte-instelling werkt Meta Therapy altijd op exact de juiste cellagen in de huid.

De naaldlengte is zeer bepalend voor het optimale effect van de gezichtsbehandeling. Bij Meta Therapy wordt geperforeerd door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd zonder risico op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Daarmee is Meta Therapy effectiever, veiliger en zijn er geen ongewenste bijwerkingen bij herhaalde toepassingen op korte en lange termijn.

Met Meta Therapy geniet u van alle voordelen en resultaten van verschillende diepgaande behandelmethodes. Bij andere diepgaande behandelingen heeft uw huid een aanzienlijke herstelperiode nodig door injecties, beschadigingen en bloedingen. De behandeling met Meta Therapy geeft geen zichtbare huidbeschadigingen. U kunt meteen weer uw dagelijkse activiteiten hervatten en de volgende dag weer make-up dragen.

meta3

De Anti-Ageing Formule
Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gebracht. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing door de huid zelf van binnenuit.

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

Mogelijkheden Meta Therapy
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

meta4

Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren. U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

meta4

 • Voorhoofdrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Hyperpigmentatie
 • Verbeterde huidstructuur
 • Ouderdomsvlekken
 • Sproeten
 • Fijnere poriën
 • Lifting
 • Decolleté
 • Fronsrimpels
 • Wallen
 • Anti-ageing
 • Mondrimpels
 • Hals
 • Decolleté

Dermatude is uiterst geschikt voor de behandeling van:

 • Gedehydrateerde huid
 • Rijpere huid met fijne lijntjes of diepe rimpels of mimische rimpels
 • Rijpere huid met ouderdomsvlekken
 • Huid met hyperpigmentatie en sproeten
 • Droge tot zeer droge huid
 • Craquelé huid
 • Verslapte huid
 • Beschadigde huid (zon/UV-licht, littekens, wondjes)
 • Post-operatieve huid
 • Rokershuid

Huidbehandelingen
De Meta Therapy behandelingen voor gehele huidzones kunnen uitgevoerd worden op het volledige gelaat, hals, decolleté en bovenkant handen voor algehele huidverbetering en –verjonging.
De huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, elasticiteit en jongere uitstraling. De huidbehandelingen starten in een kuurverband van vier wekelijkse behandelingen. Gedurende deze startkuur ziet u al een aanzienlijke verbetering van de huid.

Vervolgens wordt de huidbehandelfrequentie afgebouwd naar één behandeling per twee weken ofwel vier behandelingen gespreid over twee maanden. Als het gewenste resultaat is bereikt kunt u periodiek een behandeling uitvoeren om het bereikte resultaat te onderhouden. Direct na de behandeling vertoont de huid enige roodheid, die binnen enkele uren verdwenen is. De volgende dag mag u weer make up dragen en kunt u zonder enige belemmeringen de dagelijkse activiteiten hervatten.

          meta5       meta6

Rimpelbehandelingen
Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren, hierbij wordt de huid met een speciale techniek onder de rimpel geactiveerd. Door de aanmaak van bindweefstel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Wederom is dit een volledig natuurlijk proces en vult de huid zelf de rimpel van binnenuit op. Er worden geen fillers ingespoten en geen spieren of zenuwen geblokkeerd. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden wel speciale serums in de huid gebracht voor een sneller en beter resultaat. De rimpelbehandelingen worden uitgevoerd in een kuur van 4 tweewekelijkse behandelingen.

Direct na de behandeling vertonen de behandelde rimpels zichtbare rode lijntjes die binnen enkele dagen verdwijnen. Deze lijntjes mogen vanaf de dag na de behandeling gecamoufleerd worden met make up zodat ze niet meer zichtbaar zijn en de klant zonder enige belemmering de dagelijkse activiteiten kan hervatten.

      meta7a

 

Dermatude subjectables
De behandelingen worden uitgevoerd met serums die Subjectables heten. Deze subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking, worden tijdens de behandeling met de micronaaldje in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, brengen wij van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.

Extreme Lifting Complex Subjectable
De bestanddelen van het Extreme Lifting Complex Subjectable zijn:
Vitamine A, C en E.

Het is wetenschappelijk bewezen dat vitamine A zorgt voor de opbouw van huidcellen. Vitamine C zorgt voor de bescherming van de huidcellen en vitamine E zorgt voor herstel van de huidcellen.

Active Hydra Booster Subjectable

De actieve werksstof hyaluronzuur in de Active Hydra Booster
Subjectable is een huideigen werkstof. De vochtbindende werking
van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid hersteld
wordt, waardoor de droge tot zeer droge doffe huid er weer
stralend uit ziet.

 

Stem Cell Reactivator Subjectable
De stem Cell Reactivator Subjectable met PhytoCellTec Argan heeft sterk geconcentreerde actieve ingrediënten die stamcellen helpen om nieuwe huidcellen te reproduceren, de gezonde huidbarrière intact houden en daarmee de onderliggende cellen beschermen met een krachtig huidverjongend en huidverstevigend effect als resultaat.

Pigment equalizer subjectable
De pigment Equalizer Subjectable met de sterk geconcentreerde ingrediënten Arctostaphylos Uva Ursi & Mitracarpus Scaber laat pigmentvlekken en pigmentophopingen vervagen zonder agressieve bleking. De huid wordt gladder en het helpt de vorming van sproeten, bruine vlekken en hyperpigmentatie tegen te gaan. Uw huid krijgt weer een natuurlijke egale en stralende teint.

Nazorg produkten /thuisverzorging
Gedurende de kuur is het van belang dat u de Meta Therapy behandelingen thuis ondersteunt met de Dermatude crèmes. De crèmes zijn volledig afgestemd op Subjectables die tijdens de behandeling zijn gebruikt en bevatten dezelfde actieve ingrediënten.

Crèmes:
Door de Meta Therapy behandelingen is uw huid extra ontvankelijk voor deze werkzame stoffen, waardoor u een nog beter resultaat bereikt. Bovendien verlengt u de nawerking van de behandeling met de Dermatude crèmes. Voor elke Meta Therapy behandeling is er een speciale crème voor thuisverzorging, die u kunt gebruiken als dag- en nachtcrème. U heeft de keuze uit de Extreme Lifting Complex crème, Active Hydra Booster crème, de Stem Cell Reactivator crème of de Pigment Equalizer crème.

Serums:
Aanvullende serums voor thuisverzorging worden gebruikt in combinatie met de crèmes. De hogere concentratie aan actieve ingrediënten in de serums resulteren in nog betere en langer aanhoudende resulaten. Voor de reproductie van nieuwe huidcellen en sterk verjongend effect is er het aanvullende Stem Cell Reactivator serum. Voor de behandeling van ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en sproeten
is er het Pigment Equalizer serum dat tevens een huidverjongend effect heeft.