Head nieuw
 

    Home

    Meta Therapy -
      Anti Ageing

    Behandelingen

    Pigmentvlekken/
     couperose/
     steelwratjes

    Rimpelcorrecties

    Hotstone Massage

    Afslankcabine

    Dieetvoeding

    Produkten

    Acties

    Plattegrond

    Info

facebook

Panchita van Zon
   
   Bezoek ook:

   www.rimpelloos.nl

   www.carecosmetics.nl

Produkten

Annemarie Börlind - Natural Beauty

De natuurlijke weg
 hspace=
Annemarie Börlind is schoonheid en verzorging op een natuurlijke manier. Waardevolle werkzame bestandelen uit de natuur verbeteren de huidfunkties, verzorgen de huid en ondersteunen haar natuurlijke regeneratie-proces. Annemarie Börlind is de huidverzorging voor de natuurlijke generatie.

Annemarie Börlind heeft een jarenlange ervaring in het vervaardigen van kosmetika op natuurlijke basis en met natuurlijke werkzame stoffen. Reeds in de tijd dat men nog geloofde in de werking van chemische grondstoffen, erkende Annemarie Börlind de voordelen van kruiden, natuurlijke oliën, vetten en andere, natuurlijke werkzame stoffen voor de huid. Het resultaat van toenmalige onderzoeken en proeven voor de ontwikkeling van "alternatieve" huidverzorging zijn tot op de dag van vandaag nog steeds de basis voor de totale Annemarie Börlind kosmetika-lijn, in combinatie met de nieuwste wetenschappenlijke kennis en modernste produktiemethoden.

 

Het verzorgingsprogramma van Annemarie Börlind

Iedere verzorgingsserie van Annemarie Börlind is door middel van de samenstelling van de natuurlijke werkzame stoffen exakt op een bepaald huidtype en de daarbij behorende huidproblemen afgestemd. Uit onderstaande verzorgingsstabel kunt u afleiden welke verzorgingsserie u het meest optimale verzorgingsresultaat geeft. Vraag Esthégance om advies.

 

Stel uw huidtype vast en kies de passende verzorgingsserie van Annemarie Börlind

Verzorgingshuisje Annemarie Borlind producten 

 

NatuRoyale
Biolifting crème

NatuRoyale Biolifting crème


Energynature

Regeneration