Head nieuw
 

    Home

    Meta Therapy -
      Anti Ageing

    Behandelingen

    Pigmentvlekken/
     couperose/
     steelwratjes

    Rimpelcorrecties

    Hotstone Massage

    Afslankcabine

    Dieetvoeding

    Produkten

    Acties

    Plattegrond

    Info

facebook

Panchita van Zon
   
   Bezoek ook:

   www.rimpelloos.nl

   www.carecosmetics.nl

Rimpelcorrecties


BioSkinJetting - Het natuurlijke alternatief
Het natuurlijke alternatief

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collagene en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.BioSkinJetting

De voordelen van BioSkinJetting zijn:

 1. Geen inspuiting of operatie
 2. Geen lichaamsvreemde stoffen
 3. Niet vervelend om te ondergaan
 4. Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
 5. Niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk

Toepasbaarheid
Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Veiligheid
BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode.

Effectiviteit
De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast?
Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt vervolgens gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de behandeling pijnlijk?
Nee. Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up camoufleren en zal niemand ze opvallen.

Hoe gaat het na een behandeling?
Er is een speciale BioSkinJetting-set die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met BioSkinJetting wordt de 'leeftijd van de huid' teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Uw specialist weet vooraf natuurlijk niet hoe snel ùw biologische klok tikt maar u kunt eenvoudig het resultaat vasthouden als u een nabehandeling laat uitvoeren zodra de rimpel weer gaat storen.
BioSkinJetter

 

BioSkinSmoothing

BioSkinSmoothing is een techniek die onderdeel uitmaakt van het BioSkinJetting-concept. BioSkinSmoothing wordt toegepast bij heel fijne (craquelé) rimpels die erg dicht bij elkaar liggen, bij korte, diepe rimpels en bij littekentjes die op de huid liggen. Uitsluitend voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal apparaat. Het BioSkinSmoothing apparaat geeft een afgestemd warmtesignaal aan de huid af via de 'smoother'. Deze specifieke techniek heeft een vergladdend en verstrakkend effect op de behandelde huidzone.

Wanneer/waarom wordt BioSkinSmoothing toegepast?
Als de huid niet voldoende kracht heeft om zelf de rimpel op te vullen (zie BioSkinJetting) of als de rimpels heel fijn zijn en dicht bij elkaar liggen. Littekentjes die op de huid liggen kunnen uitsluitend behandeld worden met de BioSkinSmoothing techniek

.

Steelwratje2Steelwratje2


Carat

Carat optimaliseert de algehele huidconditie en vormt daardoor een uitstekende combinatie met BioSkinJetting. Carat is een bundeling van de meest krachtige werkstoffen. Een buitengewoon effectieve combinatie van o.a. retinol (vitamine A), fruitzuren en vitamine C.

Deze hoog gedoseerde werkstoffencombinatie is effectief bevonden bij:

  Carat
 • Rimpels
 • Zonbeschadigde huid
 • Verslapping
 • Slecht doorbloede huid
 • Pigmentvlekjes
 • Ouderwordende huid
 • Grove huidstructuur
 • Onzuivere huid

Droge huidCarat bestaat uit:

Professional Treatmen
Een instituutbehandeling geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen.

24 Carat24 Carat
Een intensieve thuisverzorgingskuur van 24 ampullen

 

 

 

Mondrimpelcorrectie: voor de behandeling
Mondrimpelcorrectie: voor de behandeling

Mondrimpelcorrectie: na de behandeling
Mondrimpelcorrectie: na de behandeling

Oogrimpelcorrectie: voor de behandeling
Oogrimpelcorrectie: voor de behandeling

Oogrimpelcorrectie: na de behandeling
Oogrimpelcorrectie: na de behandeling

BioSkinSmoothing apparaat
Het innovatieve BioSkinSmoothing  apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert  de doorbloeding waardoor de huid verstrakt.
Door een speciaal  hoogfrequent signaal dat via de gouden smoother wordt geleid (hierdoor gelijkmatige warmteverdeling gegarandeerd)

 • wordt de huid gepeeled op een gecontroleerde manier,
 • worden de huidvezels (collagene vezels die diep in de huid liggen) samengetrokken, waardoor er een lift-effect optreedt,
 • wordt de huid gestimuleerd in de vorming van collageen,
 • wordt de structuur verfijnd,
 • wordt de doorbloeding verbeterd.

Geschikt voor de behandeling van:

 • rimpels bij atrofische huid,
 • zeer kleine dieper gelegen littekens (zoals acneputjes),
 • littekens die op de huid liggen,
 • couperose / teles/ bloedblaasjes/ spidernaevus (spinnetjes),
 • verwijderen van fibromen (steelwratjes),
 • verwijderen van ouderdomsvlekken.
BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-ageing concept de voorbehandeling op BioSkinJetting !