Head nieuw
 

    Home

    Meta Therapy -
      Anti Ageing

    Behandelingen

    Pigmentvlekken/
     couperose/
     steelwratjes

    Rimpelcorrecties

    Hotstone Massage

    Afslankcabine

    Dieetvoeding

    Produkten

    Acties

    Plattegrond

    Info

facebook

Panchita van Zon
   
   Bezoek ook:

   www.rimpelloos.nl

   www.carecosmetics.nl

Dieetvoeding

Dieetvoeding

Een revolutionair eiwitdieet, door Esthégance Beauty Care zelf met veel succes uitgeprobeerd.

U heeft geen honger, u voelt zich fit en heeft meer energie. Bovendien blijft uw stofwisseling op gang, waardoor het zogenaamde jojo effect vermeden wordt.

Tijdens het zeer uitgebreide intakegesprek wordt uw gewicht gemeten, vetpercentage opgemeten en uw BMI berekend, u valt af onder begeleiding.

Dieetvoeding

Wist u dat?

...Het woord proteïne is afgeleid van het Griekse woord Protos, dat 'eerste' betekent!

Lignavita is een wetenschappelijke onderbouwde methode om uw overtollige vetmassa efficiënt en voorgoed kwijt te raken. Overgewicht is niet alleen een esthetisch probleem maar kan ook aanleiding geven tot tal van lichamelijke klachten.

Het Lignavita voedingsconcept steunt op de volgende principes, nl. een beperkte opname van suikers en koolhydraten, een evenwichtige opname van eiwitten en plantaardige vetten in combinatie met een ruime opname aan vezels, vitaminen en mineralen. Het dieet heeft zeer veel verschillende gerechten, allemaal overheerlijk en snel klaar.

Indien u besluit met dit dieet te beginnen, start u met het starterspakket voor 10 dagen. Hierna kunt u overstappen op de losse produkten.

Dit dieet kenmerkt zich door het het feit dat u geen honger heeft, u geen spierweefsel verliest en gemiddeld 10% verliest van uw gewicht in 4 weken !

U voelt zich fit en energiek en boekt fantastische resultaten!

Dieetvoeding

Dr. David Elia, een zeer bekende Franse arts:

"Ik persoonlijk raad geen caloriearme diëten meer aan. Ze zijn frustrerend, achteraf is er vaak weer een toename aan het gewicht en ze duren maandenlang, soms zelfs jaren. Je kunt dus nooit overgaan naar de volgende fase, waarin je kunt zeggen: "Ik heb nu mijn ideale gewicht bereikt, wat moet ik nu doen om op gewicht te blijven?" Sommige mensen worden op die manier slaaf van die beperkingen opleggende strategieën en bereiken nooit hun streefgewicht. Ze kunnen dus nooit overgaan naar de belangrijke fase van stabilisering van het gewicht op basis van een verstandige en verantwoorde voedingsstrategie.

Met het proteïnedieet daarentegen kun je snel gewicht verliezen en ook meteen overgaan tot de tweede opdracht: je eetgewoonten voor de rest van je leven veranderen, zodat je nooit meer bijkomt. Dit dieet moet wel worden gevolgd onder deskundig toezicht.

Het principe van het eiwitdieet is heel simpel: door bijna uitsluitend eiwitten op te nemen (en heel weinig koolhydraten), verplicht je je lichaam om energie te halen uit de opgeslagen vetten. Dat is het fenomeen van ketose. Bij dit dieet heb je geen honger, je voelt je verzadigd. Het dieet gaat snel en is efficiënt: je verliest gemiddeld 10% van je gewicht in 4 weken, wat heel veel is. Je voelt je helemaal niet moe en je verliest zo goed als geen spiermassa."

Snel en blijvend (!) gewichtsverlies, geen honger, veel energie en makkelijk vol te houden.

Voordelen van het Lignavita dieet:Dieetvoeding

 • Snel gewichtsverlies
 • Wegsmelten van het vetweefsel (85% vetverbranding)
 • Bescherming van de spieren en huidstructuur
 • Geen slappe huid
 • Gevoel van vitaliteit
 • Geen hongergevoel
 • Eenvoudige methode
 • Wetenschappelijke basis
 • Duurzame resultaten


Dit dieet is opgebouwd in 2 fasen:

 1. De actieve fase
 2. De onderhoudsfase

Uiteraard staat Esthégance Beauty Care u deskundig terzijde gedurende
beide fasen.

Dieetvoeding

Niet (veel) duurder dan normale voeding!

Misschien denkt u dat dit dieet erg kostbaar is. Ter vergelijking: Een normale dagelijkse voeding kost gemiddeld al gauw minimaal € 8,00 tot € 10,00 per dag. Denk aan extraatjes, zoals snoep en dergelijke.

Lignavita kost plm. € 2,00 per maaltijd. U gebruikt 4 à 5 zakjes per dag
gedurende fase I. Dit komt dus neer op een bedrag van € 8,00 à € 10,00 per dag.
Bovendien vermindert het aantal zakjes wanneer u naar de volgende
fase overgaat.