Head nieuw
 

    Home

    Meta Therapy -
      Anti Ageing

    Behandelingen

    Pigmentvlekken/
     couperose/
     steelwratjes

    Rimpelcorrecties

    Hotstone Massage

    Afslankcabine

    Dieetvoeding

    Produkten

    Acties

    Plattegrond

    Info

facebook

Panchita van Zon
   
   Bezoek ook:

   www.rimpelloos.nl

   www.carecosmetics.nl

Esthégance beauty care de juiste keuze als u natuurlijke en zichtbare huidverbetering en/of huidverjonging wenst!

Welkom op mijn website.

Esthégance beauty care op RTL4 bij het programma Plezier en Passie, ik wens u veel kijkplezier!

Mijn naam is Panchita van Zon, Stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Esthegance beauty care sinds 1995. De salon is gespecialiseerd op het gebied van huidverzorging, anti-aging, huidverbetering door middel van Meta Therapy & BioSkinJetting/Smoothing, huidproblemen (acne, couperose), lichaamsmassages en afslanken in de warmte cabine.

Iedere huid is uniek en verdient een op maat gemaakt advies en behandeling. Ik maak gebruik van de huidverzorgingsproducten van Annemarie Börlind, speciale maskers/serums van Beauty Face. Alles is op natuurlijke basis, huidverbeterend en dierproefvrij. Tevens werk ik ook met de producten van Dermatude & Pascaud Beauty Innovations voor de natuurlijke huidverbetering. De salon biedt u een pure beleving waarin drukte en stress even opzij worden gezet en uw natuurlijke schoonheid tot uiting komt. Schoonheid komt van binnenuit, bent u ontspannen dan is uw huid dat ook en zult u merken dat uw huid er gezonder en stralender uit komt te zien.

Professionaliteit, vakkennis en persoonlijke aandacht is de basis voor mijn salon. Regelmatig volg ik cursussen en trainingen, bezoek ik beurzen en regio bijeenkomsten van de Anbos (waar ik geregistreerd ben) wat staat voor vakkundigheid, professionaliteit en kwaliteit. Daardoor zal steeds mijn salon vernieuwend en innovatief zijn.

Wilt u het beste voor uw huid, een goede begeleiding en resultaat zien dan zie ik u graag in mijn salon, gevestigd in Oosteind (grens Dongen – Oosterhout), waar u in alle rust kunt ontspannen en genieten van de behandelingen.

Ik hoop u snel te mogen begroeten, uw schoonheidsspecialiste

Panchita van Zon

Esthegance is lid van de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).